• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Zavorni sistemi

Sčasoma se učinkovitost zavor zmanjša in večina voznikov spremembe ne občuti, saj se to zgodi postopoma. Novi avtomobili so vedno močnejši in zato navedeno slabšanje zavor postaja bolj in bolj nevarno. Vzemite si trenutek in razmislite, če ste opazili kaj od spodaj navedenega.

Če pri pritisku zavore slišite zvok, kot bi se nekaj drgnilo, so zavorne obloge verjetno že precej obrabljene in jih je treba zamenjati, morda so tudi že poškodovale zavorne kolute. Če vas pri zaviranju vleče na eno stran, to običajno pomeni, da se je zalepil ali zagozdil kakšen mehanski ali hidravlični sestavni del. Če zavorni pedal občutite, kot bi bil iz gobe, je v hidravličnem sistemu zaradi puščanja tekočine morda zrak. Če se trese, je morda deformiran zavorni kolut ali boben.
Bolj očitno je , če vaša opozorilna luč za zavore na armaturni plošči sveti kot novoletna jelka, ali če lahko ročno zavoro potegnete više, kot bi smeli (več kot 6 do 8 tleskov pri sodobnih avtomobilih). Tega nikar ne ignorirajte. Čim prej nas obiščite.

V podjetju Avtoservis Boris Lorbek s.p. so vam na voljo zavorni sistemi blagovne znamke Bendix, ki je največji proizvajalec vseh vrst zavornih delov; od zavornih ploščic, diskov, čeljusti, valjev, zavornih cevi in zavornih klešč. S svojimi izdelki so dobavitelji vsem najpomembnejšim tovarnam osebnih, poltovornih in tudi tovornih vozil, saj jih odlikuje izredno visoka kakovost izdelkov. Teste zavor opravljamo na testnih valjih znamke Maha.

Servisiranje

Star pregovor pravi, da je preventiva boljša kot kurativa in to ne drži nikdar bolj kakor takrat, ko gre za vašega jeklenega lepotca. Delen ali celoten servis dvakrat na leto (eden za pripravo na zimo, drugi za pripravo na poletna potepanja) je najučinkovitejši in cenovno najboljši način, da se izognete resnim težavam.
Ponujamo vam celovit servis: olj, čistilcev (zraka, olja, goriva ...), izpušnih sistemov, blažilcev, vseh sklopov podvozja (končniki, zglobi, manšete ...), optično nastavitev podvozja, diagnostični pregled pnevmatik, skratka vse, kar se tiče bolezni in utrujenosti vašega jeklenega konjička.

Montaža pnevmatik

Najnovejša tehnologija v naši delavnici je popolnoma računalniško voden postopek montaže pnevmatik, ki ponuja montažo pnevmatike brez mehanskega dotika platišča. Možna montaža tudi do 26'' pnevmatik.

 

 

Hitri servis

Ponujamo vam celotne storitve s področja servisiranja vozila in odpravljamo še tako zapletene napake, ki se pojavljajo na vseh vozilih. Zavedamo se, da je v vašem vsakdanjem življenju vozilo zelo pomembno, zato si prizadevamo, da je storitev opravljena hitro, cenovno ugodno in predvsem kakovostno. Hitri servis vključuje menjavo olja, filtrov, svečk in zavornih oblog

Premium Downlaod Templatesby bigtheme.org

София Дървени дъски

София Иглолистен дървен материал

Online bookmaker Romenia bet365